Sistemul nostru de gard este realizat din aluminiu, ceea ce îl face durabil, nu mai este nevoie să vopsiți, rezista la vânt, vreme ploioasă, raze UV puternice și nu ruginește niciodată. Gardurile și portile din aluminiu au o durată de viață indelungată, spre deosebire de alte materiale care se degradează în timp.
Cel mai mare avantaj al gardului din aluminiu Korker este că șuruburile utilizate în timpul instalării sunt mascate cu un profil de acoperire, astfel încât să obțineți aceeași vedere din grădină și din stradă. Sistemul nostru poate fi folosit atât ca gard, balustradă, pergolă, cât și pentru diverse accesorii pentru exterior: coș de gunoi, băncute, pereți despărțitori, chiar și lambriu.

De ce sa alegi o poarta din aluminiu? 

Poarta este unul dintre acele elemente in care investim pe termen lung, motiv pentru care nu ar trebui sa lasam loc de niciun fel de compromis in ceea ce priveste calitatea. Unul dintre aspectele prin care se fac remarcate aceste porti din aluminiu este rezistenta lor formidabila in timp, chiar si atunci cand sunt supuse la diverse conditii de mediu mai putin prielnice. Probabil cunoastem foarte bine faptul ca umezeala, vantul sau chiar si razele solare pot avea un impact negativ asupra gardurilor si portilor, lucru insa care nu se intampla in situatia alegerii unei porti din aluminiu.